22 oktober 2021

Witte tegels kopen: een klassieke keuze

1 min read
witte tegels kopen

Het is niet voor niks zo dat we witte tegels nog steeds op veel plekken tegenkomen. De meeste badkamers zijn voorzien van witte tegels. Wil jij ook witte tegels kopen? Je bent niet de enige. Maar denk nu niet dat er maar een paar soorten witte tegels zijn, alleen omdat ze nu eenmaal wit zijn en de kleurenvariatie er dus niet inzit.

witte tegels kopen

Afmetingen zijn heel belangrijk

Als je eenmaal hebt bepaald dat je witte tegels wil kopen dan ben je er nog lang niet. Witte tegels zijn klassiek en geven je badkamer of keuken een strak uiterlijk, maar de afmetingen zijn minstens zo belangrijk als de kleur. Een grote tegel heeft een heel ander effect dan een kleine tegel. Ook zijn er nog verschillen in vierkante en rechthoekige tegels. Want je kunt een ruimte flink langer laten lijken door rechthoekige tegels in de lengte te plaatsen. 

Maak een hoger plafond. 

Plaats je ze echter richting het plafond dan zorg je er juist voor dat het lijkt alsof de ruimte hoger is. Vooral als je badkamer een relatief laag plafond heeft is dit een perfecte oplossing om de illusie te veroorzaken dat dit niet het geval is.