22 oktober 2021

Wat krijg je met Windows 10 pro key

2 min read
Windows 10 Home – OEM

Je kan ervoor kiezen om Windows 10 pro key aan te schaffen. Dit is een uitgebreide versie van Windows die van allerlei gemakken voorzien is. Kies je ervoor om deze Windows te kopen dan krijg je van alle soorten applicaties de uitgebreide versie. Voor veel mensen kan dit heel handig zijn, terwijl het voor de ander juist weer te ingewikkeld wordt. Denk er dus goed over na welke versie je neemt. Heb je de Pro versie niet nodig dan kan je misschien beter kiezen voor de Home variant, omdat deze ook heel uitgebreid is. Kies je voor Windows Pro maar is deze versie te ingewikkeld dan kom je alleen in de problemen. Het leuke is ook dat beide versies even duur zijn dus voor de prijs hoef je het zeker niet te doen. De ene versie is meer voor bedrijven dit is dus de Pro versie. Voor de thuisgebruikers is de Home versie meer dan ideaal.

pro key

Verschil tussen Home en Pro

Er zijn een aantal verschillende versies van Windows 10, maar de bekendste versies zijn toch wel de Home en de Pro versie. Er zitten hier een aantal verschillen in dit zit hem vooral in de extra’s bij de Pro variant. Je krijgt natuurlijk bij beide varianten alles standaardfuncties zoals de startpagina en alle andere applicaties als Word, Excel, PowerPoint, Publisher, Outlook, Lync en Access. Daarnaast krijg je bij de Pro versie ook nog Bitlocker, Microsoft update for Business, Remote Desktop en Assigned Access. Met Bitlocker kan je bestanden heel veilig opslaan op een speciale versleutelde plek. Met Microsoft Update for Business kan je besturingssystemen updaten. Met de Remote Desktop functie is het mogelijk om op afstand te verbinden met jouw eigen computer. Als laatste is het met Assigned Access mogelijk om een computer slechts een applicatie te laten gebruiken. Dit werkt perfect op een beurs als je iets wilt laten zien.

Hoe schaf je een Windows 10 Pro key aan

Windows 10 pro key is heel gemakkelijk aan te schaffen door deze gewoon online te kopen. Het enige wat je moet doen is online bestellen. Vervolgens krijg je een code waarmee je de Pro versie of de Home versie kan installeren. Zo heb je binnen een half uurtje deze versie op jouw laptop staan. Dit gaat dan ook veel sneller dan met een disc waar je nog op moet wachten.