22 oktober 2021

Uitingen voor thuis of op de zaak

2 min read
muursticker

Een muursticker kun je gebruiken voor je woning ter decoratie, maar ook voor je bedrijf of winkel kun je gebruik maken van de stickers om bijvoorbeeld een uiting te doen. Met gesneden stickers kun je reclame maken op de winkelruit, in veel gevallen zijn dit gesneden letters die je eenvoudig zelf aan kunt brengen. Niet alleen op glas maar ook op keukenkastjes, deuren of andere gladde oppervlakken kun je de letters aanbrengen.  

muursticker

Eenvoudig te bestellen 

Een muursticker is bij pakhetzelf.nl eenvoudig te bestellen, met de online ontwerper kun je simpel je eigen ontwerp maken. Laat je een sticker van textiel maken dan is deze ook aan te brengen op een niet geheel vlakke ondergrond. Je hebt geen gereedschap nodig om de sticker zonder bellen of strepen aan te brengen waar dan ook. Vaak wordt de sticker gebruikt voor decoratieve doeleinden of grote reclame-uitingen bij winkels. Maar ook op kantoor kun je er een leuke decoratie van maken. 

Je eigen muurteksten ontwerpen 

muursticker

Een muursticker hoeft niet altijd te bestaan uit een afbeelding, een leuke of romantische spreuk kun je ook op de muur of een andere ondergrond aanbrengen. Heb je een ondergrond die gestructureerd is dan kun je een textiel exemplaar gebruiken. Ook voor de voordeur zijn er diverse oplossingen, niet alleen voor de ruit in de voordeur maar ook huisnummers en namen. Stickers zijn in maar liefst 25 kleuren beschikbaar, hier komen goud en zilver nog bij. 40 jaar ervaring op het gebied van muurstickers en reclame-uitingen voor zowel grote als kleine bedrijven.