22 oktober 2021

Tip voor goedkope personal training in Arnhem

2 min read
100pt

Ben je op zoek naar goedkope personal training Arnhem? om een personal trainer in Arnhem te vinden die voordelige prijzen hanteert? Dan raad ik je zeker aan om eens een kijkje te nemen op de website van 100% Personal training.

Een erg goede en informatieve website 

Als je op het internet op zoek gaat naar goedkope personal training Arnhem krijg je erg veel zoekresultaten van zeer veel verschillende personal trainers in de buurt van Arnhem. Nadat ik zelf een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van 100% Personal Training mij het meeste aan.  De westie is namelijk erg goed en vooral zeer overzichtelijk. De website bevat ook erg veel informatie over de personal training zelf en over hoe belangrijk voeding is. Op de website is ook erg veel informatie te vinden voor de prijzen die 100% Personal Training hanteert voor de personal trainingen die zij abdijen. De prijzen spraken mij super erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek.

personal coach

Erg tevreden over de personal trainer van 100% Personal Training

Toen ik contact opnam werd ik erg vriendelijk geholpen. Ik kon al erg snel terecht voor een gesprek om kennis te maken met een personal trainer. tijden dit gesprek hebben we het over mijn doelen en over voeding gehad. Na het gesprek besloot ik om te beginnen met sporten. We zijn inmiddels een aantal maanden verder en ik ben al super veel afgevallen en ik voel mezelf een stuk fitter. Daarom ben ik ook super tevreden en raad ik 100% Personal Training aan iedereen aan die op zoek is naar voordelige personal training in Arnhem.