22 oktober 2021

Stel je eigen uitlaat samen

1 min read
RVS uitlaatdelen

Door het gebruik van bochten, buizen en verloopstukken kun je met RVS uitlaatdelen je eigen uitlaatsysteem maken. Je hoeft de delen natuurlijk niet alleen voor je auto te gebruiken, de 304 delen kun je ook gebruiken voor een landbouwvoertuig, machines of een aggregaat. De speciale kwaliteit zorgt ervoor dat je goede prestaties hebt en er zeer lang mee kunt doen. Wanneer je toe bent aan een bepaald nieuw deel hoef je niet de complete uitlaat te vervangen, ze passen uitstekend op bestaande delen.

Goede pasvorm

Getrompt stuk aan een deel

Bijna alle delen die qspproducts.nl verkoopt zijn voorzien van een getrompt deel, dit deel kun je gebruiken om over een ander deel te schuiven. Op deze manier kun je altijd een beginstuk of een tussendeel vervangen indien dit nodig is. Sleufgaten is ook een herkenbaar accessoire om RVS uitlaatdelen vast te kunnen maken met een uitlaatklem. Wil je liever een deel permanent vastzetten dan is vastlassen ook een optie natuurlijk.De meeste standaard uitlaatdelen zijn opgenomen in het assortiment van de webshop.

Onderdelen

Meer als RVS uitlaatdelen

De webshop van qspproducts.nl heeft niet alleen een assortiment uitlaatdelen van 304 RVS. Ook bijvoorbeeld een RVS slang behoort in de webshop, ben je een veeleisende racer dan zijn deze accessoires belangrijk. De slang kan zeer hoge drukken aan, daarom geschikt als brandstof slang of een olieslang. Het voordeel van een RVS slang tegenover een rubberen slang is dat een slang van RVS geen geuren doorlaat, dit is bij een rubberen slang wel het geval.