28 november 2021

Staldeken tegen de kou

1 min read
staldeken

Een staldeken is noodzaak als je een paard hebt die je zelf verzorgd aan huis. Een staldekens zorgen ervoor dat jouw paard het lekker warm heeft als het koud is. Zeker als een paard geschoren is kunnen ze zichzelf moeilijk warm houden. Het is dus noodzaak dat je ze een staldeken aandoet anders hebben ze geen fijne nacht. 

Warmte

Likstenen

Bij paarden is het zo dat ze vaak te weinig zout binnenkrijgen. Dit is het tegenovergestelde van ons. Wij krijgen veel te veel zout binnen, maar omdat in het dieet van paarden weinig zout zit hebben ze hier een tekort aan. Hiervoor zijn er likstenen ontworpen. Deze kun je gewoon in de stal ophangen. Als ze dus voelen dat ze zout nodig hebben gaan ze aan deze stenen likken en krijgen het zout binnen dat ze nodig hebben.

Stevige materiaal

Snoep

Naast de likstenen zit er in het snoep voor paarden veel zout. Dit komt omdat ze dit hard nodig hebben en goed kunnen gebruiken. Bij Minihorseshop hebben ze vele verschillende soorten likstenen en snoep voor paarden. Dit snoep is allemaal van hoge kwaliteit en goed voor het paard. Dit snoep is allemaal uitgezocht op kwaliteit. Kijk voor een ruim assortiment voeding en voor een staldeken bij Minihorseshop.nl!