22 oktober 2021

Schoonheidssalon in Arnhem

2 min read
Schoonheidssalon in Arnhem

Een schoonheidssalon is persoonlijk. Je moet er een bepaalde klik mee hebben en je op je gemak voelen. Dat heb ik met mijn schoonheidssalon in Arnhem. Een paar jaar geleden ben ik naar Arnhem verhuisd. Een nieuwe omgeving en dus ook een kans om nieuwe dingen te proberen. Zo was ik opzoek gegaan naar een salon in de buurt. Nu vind ik rijden niet zo erg, maar het is nooit verkeerd om in je omgeving te kijken. Al nieuwsgierig wat ik heb gevonden?

Huidbehandelingen

Een rustige schoonheidssalon in Arnhem

Gedurende mijn verkenning van Arnhem kwam ik Rein Skin Institute tegen. Een gezichtsbehandeling sla ik nooit af, waardoor ik besloot naar binnen te gaan. Waarschijnlijk viel het op dat ik aan het rondkijken was, maar een vriendelijke stem verwelkomde mij. Na een kleine introductie kreeg ik te horen wat ze allemaal voor je kunnen betekenen. Wat me erg aansprak, was de huidbehandeling. Zelf merkte ik dat mijn gezicht vrij pips is en dat verberg ik met make-up. Ben soms ook wel jaloers op vrouwen met een mooie kleur op de wangen. Dit kan dus komen door te weinig slaap en stress. Maar ze kunnen je huid meer energie (en dus zo ook weer je natuurlijke kleur) geven. Dit klonk me als muziek in de oren. Maar voordat ik gelijk allerlei afspraken ging maken, stelde ze voor om eerst een intake te doen voor een huidplan. Dan krijg je een persoonlijk advies en niet zomaar een behandeling. Nu heb ik mijn intake gehad en kan ik niet wachten op de volgende behandeling bij dit schoonheidssalon in Arnhem.

Professioneel