22 oktober 2021

Help mijn moeder is jarig

2 min read

Je wilt je moeder natuurlijk het leukste kado geven voor haar verjaardag. Maar wat kun je haar nou geven? Persoonlijk vind ik het het leukst om samen herinneringen te maken die onvergetelijk zijn. Maar wat kun je zoal doen? In dit artikel zullen we je wat inspiratie geven, deze dingen zijn eigenlijk altijd goed!

Wellness

Samen met je moeder naar de spa gaan is voor jullie beiden een heerlijke manier om lekker te ontspannen en echt wat quality time te hebben. Wil je er echt even helemaal tussenuit? Dan kun je ook voor een wellness overnachting gaan. Dit houdt in dat je bij je spa arrangement een accommodatie boekt die meestal gelegen is aan het wellness centrum. Je kunt dus na een heerlijke spa dag lekker samen een filmpje kijken en de volgende ochtend heerlijk ontbijten en daarna weer lekker de spa in duiken! Als je iets minder budget hebt is een sauna cadeaubon ook altijd nog een goede optie.

Comedy cafe

Samen naar een comedy café gaan is altijd heel leuk. Je kunt natuurlijk naar een stand up show gaan van een bekende artiest, maar het is misschien wel leuker om naar een open mic te gaan. Hier komen vaak beginnende comedy artiesten, maar zelfs de grote jongens zijn er om hun nieuwe grappen uit te proberen. Dit is gegarandeerd een onvergetelijke avond.

Shoppen!

Samen shoppen is altijd leuk. De negen straatjes in Amsterdam is hiervoor zeker een aanrader. Er zitten hier veel verschillende winkeltjes en er is hierdoor voor ieder wat wils. Je kunt je moeder tussendoor trakteren op een lunch of een high tea! Dit is misschien wel het leukste onderdeel van de dag 🙂