22 oktober 2021

Een snurk beugel: de oplossing voor vrouwen

1 min read
snurk beugel

Gek genoeg vinden veel mensen snurken nog steeds een mannenprobleem. Dat is het niet. Bijna de helft van alle snurkers is vrouw. Daarom moet er ook voor vrouwen een oplossing tegen dat snurken zijn. En die is er: de snurk beugel.

snurk beugel

Schaamte

Vrouwen praten soms niet graag over het feit dat ze snurken. Het zou niet vrouwelijk zijn en ze houden het liever stil. Het is soms zelfs zo erg dat vrouwen moeilijk of niet slapen als ze naast iemand liggen, uit angst dat deze persoon ontdekt dat ze snurken. Dat is natuurlijk niet gezond en bovendien niet goed voor je nachtrust. Elke vrouw verdient beter.

Van het probleem af

Als je als vrouw snurkt, dan bestaat de kans dat je al allerlei dingen hebt geprobeerd. Je hebt een strip op je neus geplakt, hebt geprobeerd bewust in een bepaalde houding te slapen of hebt geprobeerd jezelf te trainen om niet meer door je mond te ademen. Hebben al deze dingen niet gewerkt? Dan is het misschien tijd voor een snurk beugel.

snurk beugel

Wat is een snurk beugel? 

Met deze speciale beugel kom jij snel van het snurken af. De beugel wordt gemaakt op basis van afdrukken van je mond en past dus perfect. Houd de beugel in tijdens je slaap en je zult merken dat het snurken drastisch afneemt of zelfs verdwijnt. Wil je zelf ook een snurk beugel hebben? Je kunt ze vaak op maat laten maken, en dit kan zelfs deels online.