17 januari 2022

Een bezoek aan het Openlucht museum in Arnhem

1 min read
LOGO Museum Lalique

Ik wilde graag met mijn gehele gezin een dagje uit. Daarom gingen we ook met z’n alle op het internet op zoek. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan kwamen we uiteindelijk terecht op de website van het Nederlands Openlucht museum. Dit is een museum voor alle leeftijden.

Een zeer groot aanbod

Het Openlucht museum is een zeer uitgebreid museum. De kinderen kunnen onder andere hun eigen broodjes bakken en skelteren. De volwassen kunnen genieten van een super lekkere lunch. Het museum is ook erg modern. Er draaien onder andere een aantal films en er bevinden zich in het park erg veel touchscreens. In het park is er over elke provincie in Nederland wel wat te vinden. Dit sprak ons allemaal super erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan dit museum te brengen.

museum arrangement

Zeer tevreden over ons bezoek aan het museum

De tarieven die het museum hanteert waren ook erg aantrekkelijk. de kinderen hebben de gehele dag volop genoten. Daarom zijn we allemaal ook super tevreden over het Nederlands Openlucht museum in Arnhem. We raden het museum daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een leuk en voordelige dagje uit.