17 januari 2022

De sneakertrends van 2021

2 min read

De eenvoudige dames sneaker is de afgelopen seizoenen boven de sportschoolvloer en op de catwalk verheven, en nu de grenzen van onze smart-casual kledingkasten vervagen, is deze favoriet van schoenen relevanter dan ooit.

Het vinden van het juiste paar dames sneakers is geen gemakkelijke taak – het is bijna net zo moeilijk als het vinden van de beste spijkerbroek . Om je een voorsprong te geven, updaten we je over alle belangrijke stijlen, van de serieus coole stevige sneakers tot de beste duurloop- en gymtrainers.

Als het gaat om hardlopen en gymstijlen, is het altijd de moeite waard om hier wat meer uit te geven, want het is belangrijk om voor je voeten te zorgen tijdens het trainen. Gymtrainers zijn nu zo stijlvol geworden dat ze goed genoeg zijn om na afloop zelfs met een spijkerbroek tijdens de brunch te dragen.

 De step-back-in-time sneaker

Overweeg voor moderne interpretaties van retroklassiekers in aardetinten. Ze zijn geïnspireerd op dames sneakers in trackstijl uit de jaren 70 en zorgen voor een elegante look en zijn ideaal te combineren met een sweater en een overhemd met knoopsluiting.

Jaar na jaar nemen dames sneakers langzaam maar zeker schoenen over. Wat ooit een schoen was die alleen door atleten en sportliefhebbers werd gedragen, is veranderd in een volwaardige mode-tijdgeest. En hoewel hakken, sandalen, muiltjes en laarzen allemaal musthaves zijn voor dit jaar, is er gewoon iets aan de sneakertrends voor 2021 waardoor ze zich onderscheiden van de rest. Misschien is het feit dat elke trend tegelijkertijd schattig en comfortabel is, of misschien is het de wetenschap dat ze eindeloos veel streetstyle-mogelijkheden bieden. Deze trends zijn hoe dan ook belachelijk goed, dus ga je gang en ruim je planken op.

Omdat dames sneakers naadloos hun weg hebben gevonden naar de modewereld, zijn er zoveel manieren om ze te shoppen. We zien overal samenwerkingen tussen sneakermerken en ontwerpers – New Balance en Converse, Reebok en Adidas, Nike en Puma en Adidas en Bjorn Borg, om er maar een paar te noemen. Dames sneakers zijn niet alleen meer om te trainen, mensen! Ze zijn een belangrijke stijl die je moet hebben, goedgekeurd door al je favoriete retailers, merken en ontwerpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *