De beste personal coach Hoofddorp is Physiq

U wilt graag een personal coach Hoofddorp hebben die ervoor gaat zorgen dat uw fysieke staat goed omhoog gaat? Dan is Physiq degene die u nodig heeft. Physiq is een personal training en coaching school die er is voor u om het beste uit uzelf te halen door middel van intensieve fysieke trainingen. Zo doen ze dit door u een eigen aangepast programma te geven en u altijd te steunen, helpen en te motiveren in alle oefeningen die u krijgt. Er wordt ook dus op een goede manier naar uw voeding gekeken. Zodat u echt het maximale kan bereiken.

personal training Hoofddorp

Mijn ervaring met Physiq

MIjn ervaring met Physiq is zeer positief. Zo ben ik iemand die vroeger vroeg op leeftijd gestopt is met sporten, en nu weer wilt sporten omdat je gewicht en fysieke staat toch erg naar achter gaat. Dus ben ik gaan zoeken naar lokale personal training scholen die mij goed kunnen helpen. Ik ben toen uitgekomen bij Physiq omdat een paar kennissen deze school aan mij hadden aangeraden. Dus ik ben naar deze sportschool gegaan zodat ik me meer kon verdiepen in de methodes en manieren van deze school. Dit is me ook goed uitgelegd en zo ben ik overgehaald om hier te gaan sporten. Na mezelf te hebben ingeschreven kon ik een week daarna al beginnen met het bespreken van mijn fysieke doel en kijken welke trainingen ik wel en niet aankan. Zo is dit later helemaal geperfectioneerd en heb ik nu de oefeningen die precies goed voor me zijn.