28 november 2021

Bougainvillea indoors

2 min read

Bekijk de bougainvillea indoors bij Tropic trees. De bougainvillea indoors is een plant die in opkomst is, en in nog niet zoveel woningen en kantoren voorkomt. De plant is goedkoop in aanschaf, en door de kleine bloempjes en fijne blaadjes mooi om te zien. In principe is de bougainvillea indoors een klimplant, maar deze is er ook in struikvorm. Dit maakt het mogelijk om een leuk indoor tuintje te maken in het kantoor. Je koopt bij Tropic trees een half wijnvat, daarin wat potgrond en samen met de bougainvillea andere binnen planten. Er staan er genoeg die het goed zullen doen in het halve wijnvat.

Bekijk op de site naast binnen planten overig

De bougainvillea indoors kan goed samen met andere binnen planten. Bijvoorbeeld de lucht zuiverende mix, clusia, asplenium, en philodendron. Daar kan nog wel een bougainvillea bij. Het is nu eenvoudig om menig woning of kantoor mooi aan te kleden met unieke binnen planten. Alles is immers bij Tropic trees online te bestellen. Wat ook makkelijk is, is de levering. Je kan vanuit huis binnen planten bestellen voor de zaak, je geeft gewoon een ander afleveradres op. Je kunt binnen het bedrijf waar je werkzaam bent de facilitaire dienst benaderen dat je graag een bougainvillea indoors in het kantoor wil.

Tropic trees heeft meer te koop dan planten voor binnen

Het is leuk om de site van Tropic trees te bekijken. Je zal zien dat ze ook exotische bomen verkopen. Een olijfboom of vijgenboom bestellen is geen probleem. Lastiger is misschien een citrusboom omdat dat een boom is die meer binnen dan buiten zal staan. Daarentegen is de druif weer een struik die het vanzelf goed doet in ons klimaat. Tropic trees geeft tips in welke omstandigheden een boom of struik moet staan. Zo ook met de bougainvillea indoors, deze kan in de zomer buiten staan en alleen als het koud is binnen. Je hebt dus keuze waar je de plant plaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *