28 november 2021

Bij traprenovatie de prijs verlagen doe je zo

2 min read
Traprenovatie prijs

Je wil de trap eens goed aanpakken? Opnieuw bekleden en misschien wel renoveren? Dat moet af en toe echt gebeuren. De trappen in je huis worden namelijk heel intensief gebruikt en daardoor ontstaat er slijtage. Dat wil je natuurlijk niet in je huis hebben. Bij een traprenovatie de prijs voor het eerst zien kan echter even schrikken zijn. Het is geen goedkope uitgave en zeker als je het uitbesteedt dan komt er een flink bedrag bij op. Wil je de prijs een beetje naar je hand zetten? Er zijn een aantal dingen die je kunt doen.

Modern

Doe het zelf

Dit is absoluut niet aan te raden als je niet echt een klusser bent. Wanneer je veel klust dan is het een beter idee om het zelf te doen maar hiervoor moet je wel echt ervaring hebben. Het is namelijk niet heel makkelijk. Een trap bekleden is echter ook weer niet zo ingewikkeld dat je het echt niet zelf kan. Durf jij het dus wel aan en ben je best handig van jezelf? Dan kun je kosten besparen door het zelf te doen in plaats van een specialist in te huren.

Vakkundig

Ga in gesprek

Niet iedereen is zo handig dat ze dit zelf kunnen doen. Daarom is er nog een andere optie. Ga in gesprek met de persoon of het bedrijf dat de renovatie uitvoert en laat je adviseren. Zij weten als geen ander hoe duur zoiets soms kan zijn en hebben ongetwijfeld tips voor je om er goedkoper vanaf te komen.