22 oktober 2021

Algemene informatie

2 min read
esigaretten

Alle esigaretten bestaan uit dezelfde hoofdonderdelen, namelijk een tankje voor de vloeistof, een batterij en de vloeistof zelf. De tank en de batterij maken samen de elektronische sigaret, de vloeistof die je gebruikt zorgt voor de smaak en de dampen. Wanneer je deze combinatie goed met elkaar afstemt is het net of je een echte sigaret aan het roken bent, dit wordt mede veroorzaakt als je vloeistof gebruikt die een tabak smaak heeft.  

Complete set om mee te beginnen 

esigaretten

Wanneer je aan esigaretten wilt beginnen weet je waarschijnlijk niet goed wat je nu precies moet hebben. Daarom zijn er in de shop van liquidmania.nl speciale sets te verkrijgen, de zogenaamde starter set die compleet is om mee te beginnen. De meeste sets om mee te beginnen hebben een interne batterij, zo hoef je deze niet apart te kopen. Het enige wat je nog moet kopen is de vloeistof voor je sigaret. De sigaret heeft weinig opties om in te stellen, maar als beginner is dit ook een goede optie. 

Geavanceerde sigaretten om mee te dampen 

esigaretten

Ben je een meer gevorderde gebruiker van esigaretten dan kun je denken aan een geavanceerd model. Deze hebben meerdere opties en in veel gevallen ook een extra accu zodat je nooit zonder zit. De modellen die wat meer opties hebben gebruiken over het algemeen ook meer stroom, daarom is de accu groter en de oplaadtijd wat langer. Een eenvoudige set heeft dit niet en heeft een kortere tijd nodig om de accu weer volledig op te laden.