22 oktober 2021

Afvallen in Rotterdam met behulp van een personal trainer

1 min read
Niels-Fitclass-Personal-Training-Rotterdam

Een aantal weken geleden ging ik samen met een goede vriendin op het internet op zoek gaan afvallen Rotterdam om een goede personal trainer te vinden die ons kon helpen met afvallen.  

Zeer veel zoekresultaten op het internet 

Toen we op het internet op zoek gingen naar afvallen Rotterdam kregen we erg veel zoekresultaten van zeer veel verschillenden personal trainers bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Niels Fitclass mij het meeste aan. De website is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie. Op het internet vonden we vervolgens ook zeer veel positieve reviews van voorgaande klanten. Dit sprak ons erg aan waardoor we besloten om contact op te nemen om kennis te maken met onze personal trainer.

afslankprogramma

Een zeer goede begeleiding en veel resultaat 

We konden al erg snel terecht voor ons kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek hebben we het uitgebreid gehad  over de doelen die wij wilde bereiken. Ook hebben we het uitgebreid gehad over ons eetpatroon en dat dit moest veranderen. Na het gesprek besloten we om met behulp van een personal trainer van Niels fitclass te beginnen met sporten. We hebben vervolgens een voedingsschema gekregen en waren al snel begonnen met sporten. We sporten nu een aantal weken en we zijn allebei al erg veel afgevallen. Daarom zijn we ook super tevreden over Niels Fitclass.